1. Iti faci un cont gratuit

Primul lucru de care ai nevoie este sa iti creezi un cont de utilizator gratuit. Acest lucru iti va permite sa postezi un anunt si iti va permite sa interactionezi cu ceilalti utilizatori din comunitatea auto de pasionati.

2. Adaugi anunt – stil licitatie*

Acum ca ai un cont de utilizator este vremea sa postezi detalii despre ceea ce vinzi, adaugand un anunt nou de la butonul din dreapta sus. Posteaza cat mai multe poze, iar daca vinzi o masina – adauga un link în descriere catre un raport de verificare auto. Nu ai un raport de verificare auto? Poti oricand sa il folosesti pe cel gratuit de la Registrul Auto Roman

Pasi obligatorii

Cateva detalii despre cum functioneaza anunturile noastre

Setezi un pret de inceput

Pentru a primi cat mai mult oferte si pentru a incuraja cat mai multi utilizatori sa urmareasca anuntul dvs. introduceti un pret sub ultimul pret dorit

Optional - setezi pretul de achizitie dorit

Acum ca ai setat pretul de inceput, poti seta pretul de achizitie dorit sau poti lasa liber si sa astepti sa vezi pana unde creste

Daca vinzi auto - nu uita sa pui un link catre un raport de verificare

In calitate de vanzator pasionat poti pune la dispozitie un raport de verificare auto pe care urmatorul proprietar ti-l va plati.

3. Adauga punct de intalnire

Pentru a facilita cautarea cu ajutorul hartii, te incurajam sa adaugi o locatie in care iti doresti sa te intalnesti cu cei interesati sa vizualizeze masina sau produsul vandut.

Locatia trebuie sa contina obligatoriu Judetul . De asemenea, este recomandat sa introduceti si o locatie cat mai precisa pentru locul unde va puteti intalni cu cei interesati. 

4. Asteapta sa primesti oferte*

Acum te poti relaxa. Asteapta sa primesti oferte de ceilalti utilizatori inregistrati, acestea vor actualiza pretul de achizitie al anuntului tau. Incearca sa ramai cat mai des conectat pentru a raspunde imediat la intrebarile celor interesati de masina ta.

* ATENTIE! Nu se impune nicio garantie materiala la trimiterea unei oferte, astfel ca utilizatorii si Furnizorul CARSELL nu garanteaza pentru sumele ofertate si nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele oferte neloiale sau pagube materiale suferite de proprietar. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Termenele si conditiile de utilizare a paginii CARSELL.

5. Promoveaza anuntul

Vrei sa iesi mai mult in evidenta cu anuntul tau? In sectiunea ”anunturile tale” poti alege un tip de promovare care se potriveste pentru anuntul tau.

La expirarea anuntului te anuntam cine a facut cea mai buna oferta pentru tine

Vei primi un mail care anunta sfarsitul perioadei de facut oferte. Vei fi rugat sa contactezi cumparatorul care a facut cea mai buna oferta in urmatoarele 24 de ore. Daca nu ai primit nicio oferta care sa se aproprie de pretul impus de tine, nu te opreste nimic sa incerci din nou.

Nu este obligatoriu sa vinzi in stil licitatie!

Pe carsell.ro poti pune si anunt - stil clasic, exact ca pe alte site-uri de vanzari auto. Bafta la vanzare!