Termene si conditii

privind utilizarea site-ului CARSELL.ro

1. Introducere

1.1.   Scopul Termenelor si Conditiilor este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare ale site-ului carsell.ro, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. prin intermediul site-ului www.carsell.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea promovarii anunturilor publicate pe site.

1.2.   Platforma de vanzari CARSELL contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru care  se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, de pe site-urile respective. S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. nu este raspunzatoare si nu isi asuma nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea.

1.3.   Continut platformei de vanzari CARSELL incluzand: texte, imagini, grafice, sau alte date si aplicatii, sunt proprietate a S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. sau având licențe de utilizare gratuite sau achiziționate pentru folosirea în scopuri comerciale, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

1.4.   Anunturile publicate de catre Utilizatori – reprezinta proprietate intelectuala a acestora si sunt protejate ca atare conform legii.

2. Acceptarea Termenelor si Conditiilor

1.1.   Vizitarea site-ului www.carsell.ro, inregistrarea si folosirea serviciilor oferite de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. prin intermediul site-ului www.carsell.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenelor si Conditiilor expusi in acest document.

1.2.   Utilizarea site-ului www.carsell.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

1.3.   S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza Termenele si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care folosesc acest site. Accesand pagina Termenelor si Conditiilor se poate citi versiunea actualizata a acestor prevederi, la momentul accesarii.

3. Termeni si definitii

1.1.   Pagina CARSELL / Portalul CARSELL – platforma online de vanzari: www.carsell.ro, accesibila prin intermediul unui browser de internet, inclusiv orice sectiune sau pagina a acestuia (care poarta poarta in denumire domeniul ”carsell.ro”).

1.2.   Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, care acceseaza Pagina CARSELL cautand date, informatii sau Anunturi prezente pe pagina CARSELL; precum si orice persoana fizica, persoana fizica autorizata sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. in cadrul Paginii CARSELL.

1.3.   Furnizor | S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. – societatea comerciala S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Judetul Tulcea, Mun. Tulcea, Str. Matematician Grigore Moisil 3A, camera 1, cod postal 820091, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J36/797/2017, cod fiscal 38598158, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 20037, telefon: (+40)740 514 768, e-mail: contact@carsell.ro.

1.4.   Anunt – postare trimisa de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. prin intermediul Paginii CARSELL cu privire la vanzarea de mașini.

1.5.   Termene si Conditii – prevederile acestui document, care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte pentru a putea folosi Paginia CARSELL și serviciile oferite de Furnizor prin intermediul paginii.

1.6.   Autoturism / Automobil / Mașină– vehicul de tipul: cabrio, coupe, sedan, break (combi), hatchback (mașină mică), SUV, de teren, monovolum, roadster, GT.

1.7.   Piesă auto – orice parte componentă a agregatului descris la punctul de mai sus, încadrată ca utilitate pentru: caroserie, parte electrică, parte mecanică sau interior. 

1.8.   Set roti – anvelope (cauciucuri) împreună cu jante, vândute împreună, montate.

1.9.   Servicii auto – Orice tip de activitate care are ca obiectiv întreținerea și mentenanța automobilului.

1.10.   Consumabile – Mulțimea pieselor universale (compatibile pentru mai multe autoturisme) din care fac parte: acumulatorii auto, becurile, filtrele, fluidele (ulei motor, antigel, lichid frână ș.a.), ștergătoarele.

1.11.   Moderatori – persoane insarcinate de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Pagina CARSELL.

1.12.   Promovare Anunț – un serviciu care constă în scoaterea în evidență a unui anunț postat astfel încât să ajute la o expunere mai mare. Acest serviciu se taxează și este descris în art. 8.

1.13. Abonament – un serviciu care constă în achiziționarea unui număr de anunțuri care pot fi postate într-un anumit număr de zile.

4. Postarea anunturilor

1.1.   Un Anunt se va trimite prin intermediul unui formular, disponibil prin apasarea butonului ”Anunt nou” sau orice alt link care sa redirecționeze spre formularul de publicare anunturi. Postarea anunturilor este gratuita si nu exista un numar limita raportat la un utilizator. Există 3 tipuri de
anunturi disponibile

a.     anunt clasic,

b.     anunt cu oferte (stil licitatie)

c.     interesat de schimburi

1.2.   Un anunt contine obligatoriu

a.     descrierea reala a autoturismului/anvelopei/jantei/piesei/serviciului/consumabilei care face obiectul Anuntului,

b.     (pentru automobile) datele tehnice reale ale autoturismului,

c.     (pentru automobile) date de identificare ale atutoturismului (VIN).

1.3.   Prin trimiterea Anuntului spre publicare Utilizatorul declara ca este de acord cu prevederile prezentului document. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

1.4.   Procedura postarii unui Anunt pe Pagina CARSELL este detaliata la sectiunea intitulata „Cum functioneaza CARSELL?” de pe Pagina CARSELL.

1.5.   Valabilitatea unui anunt este de 30 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

1.6.   Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

1.7.   Nu sunt Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor.

1.8.   Nu sunt admise spre publicare Anunturi:

1.8.1. care au pozele neclare;

1.8.2. cu poze care contin in prim plan persoane;

1.8.3. care contin poze modificate pentru a masca parti de caroserie;

1.8.4. care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul Anuntului;

1.8.5. care contin poze ce prezinta sigla altor site-uri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului;

1.8.6. care nu au legatura cu continutul anuntului publicat pe CARSELL.ro sau tematica acestui site.

1.9.   Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina CARSELL, Moderatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

1.9.1. fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate (de ex: una dintre pozele atasate Anuntului nu indeplineste una dintre conditiile de mai sus, Anuntul contine greseli de ortografie);

1.9.2. fie sa stearga Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina CARSELL

1.10. In cazul refuzarii Anuntului, Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul…

1.11. Prin aplicatiile formularului de transmitere a unui Anunt spre publicare Furnizorul pune la dispozitia Utilizatorului posibilitatea identificarii si corectarii erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor si crearii Anuntului.

1.12. Acesti Termeni si Conditii sunt accesibile Utilizatorului pe Pagina CARSELL, putand fi accesati pe site si dupa notificarile privind acordul dintre parti de la crearea unui cont nou.

1.13. In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile nu se vor aplica serviciilor contractate anterior acestora.

5. Anunturile tip licitatie

1.1.   Anuntul tip licitatie este un instrument de raportare a valorii bunului la nivelul actual pe piata careia i se adreseaza. Anuntul tip licitatie nu trebuie perceput ca metoda de vanzare, ci ca metoda de interactionare cu ceilalti utilizatori ai platformei, intrucat nu se impun garantii de ofertare.

1.2.   Anunturile cu oferte (stil licitatie) sunt acel tip de anunt prin care Utilizatorul seteaza un pret de inceput si optional un pret dorit. Acesta ofera posibilitatea celorlalti utilizatori inregistrati pe carsell.ro sa oferteze peste limita minima impusa.

1.3.   Ofertarea se poate realiza doar de catre ceilalti utilizatori inregistrati pe site. Prin inregistrarea si acceptarea termenilor si conditiilor prezentului document, utilizatorii se angajeaza sa respecte regulile de ofertare, in caz contrar, ofertele trimise se pot anula sau se poate sterge contul utilizatorului.

1.4.   Pentru a putea oferta, nu trebuie depusa nicio garantie materiala si nu trebuie facut nici un angajament, intrucat sistemul de licitatie propus este unul virtual, are scopul de a ajuta proprietarul anuntului sa interactioneze cu cat mai multi posibili cumparatori si ajuta la aprecierea valorii bunului la nivelul de piata. Totusi, prin trimiterea unei oferte Utilizatorul confirma ca a citit Termenii si conditiile privind licitarea si oferteaza in mod realist. 

1.5.   S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. nu este raspunzatoare de ofertele neloiale ale celorlalti utilizatori si/sau de posibilele pierderi materiale suferite de utilizatorul care a postat un anunt tip licitatie, survenite prin nerespectarea ofertelor primite in cadrul licitatiilor. Daca la momentul plasarii unei oferte, un utilizator este constient ca va dori sa onoreze plata, insa la momentul efectiv al achizitiei se razgandeste (din motive pentru care ofera sau nu justificare posesorului bunului), Furnizorul, precum si Utilizatorul care a trimis oferta nu pot fi trasi la raspundere si nu sunt responsabili pentru posibilele pagube materiale create. 

1.6.   Utilizatorii care au ofertat in cadrul unui anunt tip licitatie, care ulterior au avut cea mai mare oferta, sau cea mai apropiata de pretul dorit de catre vanzator, nu pot fi trasi la raspundere in cazul refuzului platii ofertate sau in cazul provocarii unor posibile pagube materiale.

1.7.   In cazul in care in mod repetitiv, un utilizator sau mai multi fac oferte neloaiele sau nerealiste, se recomanda inaintarea unuei sesizari Furnizorului.

1.8.   Conduita neadecvata a utilizatorilor privind sistemul de licitatie poate conduce la anularea conturilor de utilizator, in cazul in care acestia:

                  a.  liciteaza nerealist

                  b.  sunt sesizati in mod repetat de alti utilizatori ca ofertanti neloiali

                  c.  creeaza conturi false in vederea cresterii valorii unui anumit bun.

1.9.   In urma oricarei nereguli identificate sau a oricarei sesizari primite, Utilizatorul vizat nu va fi blocat imediat, ci i se va notifica situatia, oferindu-i-se posibilitatea de a-si justifica actiunile sale in raport cu licitatiile virtuale. In masura in care Moderatorii considera ca neregula sesizata a fost justificata si nu incalca regulamentul, utilizatorului nu i se va bloca contul, iar, dupa caz, utilizatorului care a sesizat problema i se vor oferi explicatii privind actiunile utilizatorului raportat. 

1.10. Daca un utilizator introduce o oferta in mod eronat, poate notifica Furnizorul pentru a i se sterge oferta. Pentru aceasta, se poate folosi formularul de contact, in care se vor include datele ofertei licitate (anunt si oferta trimisa). 

1.11. Pagina Carsell.ro prin intermediul S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. nu intermediaza plati intre Utilizatori si nu ofera garantii privind obtinerea pretului afisat, aferent celei mai bune oferte existente.

6. Drepturile si obligatiile Furnizorului

1.1.   Frunizorul va publica toate Anunturile conforme cu criteriile impuse prin prezentul document, transmise de catre Utilizatori prin intermediul formularului Paginii CARSELL.

1.2.   In cazul reclamarii unor neconcordante intre Anuntul trimis de catre Utilizator si varianta finala publicata pe pagina CARSELL, Furnizorul va remedia problemele raportate, cu exceptia cazului in care un Moderator a modificat anuntul postat in vederea conformarii acestuia cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului CARSELL.

1.3.   Prin utilizarea paginii CARSELL si acceptarea termenilor si a conditiilor, nu se ofera nicio garantie prin care Furnizorul asigura disponibilitatea neintrerupta a paginii web. Pentru orice paguba posibila suferita de catre Utilizator, ca rezultat al indisponibilitatii paginii, Furnizorul nu poate fi tras la raspundere.

1.4.   Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, mai ales pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul Anuntului.

1.5.   Furnizorul are dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile.

1.5.1. Anuntul trimis va fi sters daca este: considerat jignitor, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau daca actioneaza in detrimentul Furnizorului.

1.6.   Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de Pagina CARSELL. Prin publicarea anunțurilor pe site de către Utilizatori se cedează proprietatea intelectuală a acestora către Furnizor, iar acesta (Furnizorul) are dreptul de a le publica, republica, arhiva sau utiliza in scop de publicitate / promovare pe oricare pagina a platformei Carsell.ro sau pe paginile oficiale ale Furnizorului, inclusiv cele gazduite de retelele de socializare (Facebook, Instagram). 

1.7.   Furnizorul nu permite publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi autoturism pe Pagina CARSELL. Orice anunt duplicat va fi sters.

1.8.   Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere și nu garanteaza pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate.

1.9.   Furnizorul are obligatia sa informeze autoritatile publice competente despre activitatile /  informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Paginii CARSELL.

7. Drepturile si obligatiile Utilizatorului

1.1.   Utilizatorul poate modifica un anunt de oricate ori considera ca este necesar.

1.2.    Daca nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document, Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile de promovare pentru care a platit Pretul stabilit de Furnizor.

1.3.   Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala a autoturismului care face obiectul Anuntului.

1.4.   Utilizatorul declara
pe propria raspundere ca este titularul drepturilor de proprietatea
intelectuala si al drepturilor de autor in privinta continutului anuntului publicat
si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe oricare dintre
platformele sale online (inclusiv cele gazduite de retelele de socializare) sau utilizat in cadrul altor mijloace media, cum ar fi: articole de presa, radio, televiziune, panouri
publicitare.

1.5.   Prin trimiterea unui Anunt, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

8. Promovarea anunturilor

1.1.   Orice Anunt postat pe Pagina CARSELL direct de catre Utilizator poate fi promovat prin:

1.1.1. Resetare data de creare pentru a aduge anuntul in cap de lista;

1.1.2. evidentiere in lista cu alta culoare fata de celelalte Anunturi;

1.1.3. pozitionarea Anuntului la inceputul listei;

1.1.4. evidentiere prin marcatorul ”Urgent”

1.2.   Tarifele acestor servicii sunt afisate in pagina de promovare a anuntului, sectiunea ”anunturile mele” din contul de utilizator.

9. Plata serviciilor

1.1.  Postarea anunturilor pe pagina CARSELL este gratuita pentru fiecare utilizator nou timp de 90 de zile, in limita a 3 anunturi din orice categorie.

1.2. Daca timp de 90 de zile, utilizatorul paginii CARSELL nu a postat niciun anunt, va trebui sa achizitioneze un pachet de anunturi pentru a putea posta un anunt de vanzare. Valabilitatea celor 3 anunturi gratuite dispare dupa 90 de zile.

1.3.  Daca in perioada de 90 de zile, utilizatorul CARSELL posteaza 3 anunturi, pentru a putea posta cel putin 1 anunt suplimentar va fi nevoit sa achizitioneze un pachet de anunturi, chiar daca se afla in perioada gratuita de 90 de zile aferenta fiecarui cont nou.

1.4. Pachetele de anunturi ofera posibilitatea de a cumpara un numar de anunturi, disponibile pentru o anumita perioada de timp. Toate pachetele disponibile sunt prezentate in pagina de pachete – din meniul de utilizator.

1.5. Pentru a promova un anunt este necesara achizitionarea unui pachet de promovare. Toate optiunile de promovare suplimentara sunt oferite doar in urma achizitionarii unei promovari platite.

1.6. Daca plata a fost efectuata, promovarea Anuntul va incepe in maxim 24 de ore de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

1.7.   Pentru promovarea Anunturilor Utilizatorii vor efectua plata prin virament bancar sau prin serviciul PayPal;

1.8.   Data la care Utilizatorul a efectuat plata promovarii Anuntului, reprezinta data incheierii acordului intre Furnizor si Utilizator avand ca obiect promovarea Anuntului pe Pagina CARSELL. Pana cand plata pentru promovarea Anunțului nu a fost efectuata Furnizorului de catre Utilizator, nu exista nicio relatie contractuala intre Utilizator si S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L., iar Furnizorul nu are nicio obligatie ferma in legătura cu promovarea Anuntului transmis de către Utilizator.

1.9.   Dupa data incheierii contractului intre Furnizor si Utilizator si ulterior promovarii Anuntului pe Pagina CARSELL, Utilizatorul nu mai are dreptul de a denunta, iar Furnizorul nu mai are obligatia  de rambursare a platii efectuate de Utilizator, in acord cu prevederile articolelor 8 si 10 din OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

1.10.   In cazul in care Utilizatorul denunta contractul imediat dupa efectuarea platii, dar anterior promovării Anuntului pe Pagina CARSELL, Furnizorul are obligatia de a-i returna integral banii platiti. Utilizatorul trebuie sa faca o solicitare in scris, printr-un e-mail trimis la adresa contact@carsell.ro, iar in adresa Utilizatorul va specifica datele proprii de identificare, precum si numarul anuntului pentru care a efectuat plata.

10. Litigii

1.1.   Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

1.2.   Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

11. Sesizari

1.1.   Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. pe Pagina CARSELL, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

1.2.    De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Paginii CARSELL care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Paginii CARSELL, despre care au cunostinta.

1.3.    Plangerile vor fi depuse prin intermediul adresei de e-mail: contact@carsell.ro specificata pe Pagina CARSELL.

1.4.    Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei.

1.5.    Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro sau apela InfoCons la numarul de telefon (021) 9551.

Nota de informare GDPR

1.1.    Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru
protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si
libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005,
S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta
si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i
le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii CARSELL si/sau completarii
formularelor disponibile pe Pagina CARSELL.

1.2.    S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. este inscrisa in
Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 20037.

1.3.    Orice persoana care acceseaza Pagina CARSELL
si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul
formularelor disponibile pe Pagina CARSELL, isi manifesta consimtamantul pentru
ca S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal
furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal
colectate de catre S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. prin intermediul Paginii CARSELL
vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori
a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site. In situatii
exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita
ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la
identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

1.4.    Inscrierea in baza de date CARSELL.ro se face
prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest
formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date
false sau incomplete, S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. are dreptul sa refuze sau
anuleze calitatea de abonat CARSELL.ro.

1.5.    Ca abonat CARSELL.ro, sunteti de acord sa
respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate
raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu CARSELL.ro.

1.6.    In urma utilizarii Paginii CARSELL.ro,
compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi:
numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data
nasterii, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.

1.7.    Datele vor fi prelucrate de catre S.C. LYB
Arhi-Proiect S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi
folosite in scopuri asociate functionarii site-ului:

 

1.7.1. folosirea de catre
dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum:
postare anunt, postare oferte, comentarii publice.

1.7.2.  Utilizarea serviciului taxat de promovare
anunt pentru care este necesara generarea unei dovezi d eplata care sa contina
informatiile dumneavoastra de identificare.

1.7.3. abonarea la
newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site,
reclama, marketing si publicitate de catre S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. sau
partenerii/clientii sai (prin intermediul S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L.),
abonarea la newsletter fiind optionala;

1.8.    persoana vizata are dreptul de a alege in
orice moment, fara justificari si in mod gratuit ca datele care o vizeaza sa nu
fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Furnizorului sau al unui
tert.

1.9.    Persoanele vizate au dreptul de a inainta o
plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca
datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

1.10. Orice Utilizator
beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu
fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. In
acelasi timp, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor
personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora.

1.11.Pentru exercitarea
oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere
scrisa in acest sens, la urmatoarea adresa: S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L., Jud.
Tulcea, Tulcea, Matematician Grigore Moisil, nr 3A, camera 1, specificand
totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

Nota privind politica de confidentialitate

1.     Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii CARSELL si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina CARSELL.

2.     S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 20037.

3.   Orice persoana care acceseaza Pagina CARSELL si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina CARSELL, isi manifesta acordul pentru ca S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. prin intermediul Paginii CARSELL vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

4.     Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

5.     Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

6.     S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. poate refuza eliminarea informațiilor dumneavoastră, dacă este necesara si permisa de lege prelucrarea ulterioara a datelor dumneavostra pentru cazul în care utilizatorul nu achită toate obligațiile față de Furnizor sau pentru care conservarea datelor este necesară pentru a explica împrejurările in care un utilizator a incalcat termenii si conditiile de utilizare ai site-ului CARSELL.

7.     Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise, de asemenea de către S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. terților, în scopul efectuarii serviciilor oferite utilizatorilor prin intermediul CARSELL.ro. Totodata, datele personale ale utilizatorilor pot fi transferate către entități autorizate să le primească în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv autoritățile judiciare competente.

8.     Datele personale ale utilizatorilor sunt protejate de S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. astfel incat acestea sa nu fie divulgate in mod neautorizat ori accidental. De asemenea, datele si informatiile sunt protejate pentru a nu exista cazuri de pierdere, distrugere sau modificare neautorizata, prin utilizarea unor sisteme terte de protectie.

9.     S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. colecteaza adresele IP folosite in momentul unei conexiuni, in scop tehnic sau de moderare, la panoul de mentenanta si gestionare al portalului. Acest set de date nu este combinat cu cel oferit prin acord de catre Utilizator.

10.  S.C. LYB Arhi-Proiect S.R.L. folosește „cookies". Informațiile colectate folosind „cookies" ajuta la personalizarea serviciilor și conținutului conform nevoilor individuale și preferințelor utilizatorilor si vizitatorilor pe pagina carsell.ro, precum și la realizarea statisticilor generale cu privire la utilizarea de către utilizatorii de Internet a paginii carsell.ro Dezactivarea opțiunilor browserului, care permitsă stocarea cookie-urilor, în principiu, nu împiedică utilizarea carsell.ro, insa poate cauza unele inconveniente.

Mai multe detalii despre:

Mai multe detalii despre: